Stop Losing Time And begin Louis Vuitton Malaysia.

4.Kesemua penghasilan beg tangan LV adalah handmade dan mengambil masa seminggu untuk setiap satu beg tangan. Antara koleksi terkenal LV di dunia adalah Neverote Tote dan Speedy Bag. Selepas berjaya dengan koleksi beg tangan, LV tampil dengan barisan pakaian wanita pada tahun 1997, disusuli dengan pakaian lelaki tiga tahun kemudiannya. 6.Koleksi Speedy mula well-liked selepas pelakon Audrey Hepburn meminta LV menghasilkan beg itu dalam versi mini dan masih digilai sehingga hari ini. Enggan berdiam diri, pada tahun 1896, Vuitton menghasilkan corak monogram yang unik dan sangat ikonik dan terus kekal sehingga ke hari ini. Ini sebab mengapa LV sangat mahal. Ini membuka peluang untuk dirinya mencipta bagasi khas isteri Napolean III. Beliau juga pernah menghasilkan bagasi khas yang diminta oleh isteri Maharaja Perancis iaitu Napoleon III.

10 Perkara Penting Tentang Louis Vuitton Yang Anda Tak Pernah Tahu! Ingin tahu lebih lanjut tentang jenama coach wallet man Louis Vuitton Malaysia? Kami akan terangkan dengan lebih lanjut di sini. Corak monogram huruf L dan V bersama empat kelopak bunga dengan gaya pola organik diilhamkan dari kombinasi gaya Jepun dan reka bentuk oriental zaman Victoria yang dianggap sebagai kelas sosial tertinggi pada ketika itu. Selama tempoh itu beliau berhenti secara berkala dan melakukan kerja sambilan untuk menyara kehidupannya. Kini LV mempunyai rangkaian produk di seluruh dunia iaitu beg tangan, pakaian, kasut, jam tangan, minyak wangi dan aksesori. 3.Beliau mula bekerja di sebuah kilang membuat bagasi dan dilihat mempunyai kemahiran tinggi dalam penghasilannya sehingga disukai ramai. Kejayaannya dalam menghasilkan pelbagai barangan berkualiti menimbulkan persaingan sehingga ada yang meniru hasil ciptaannya.

Rekaan ikoniknya sentiasa segar tidak mengira masa dan keadaan, usia si pemakainya dan majlis yang dihadiri. 5.Kesemua beg tangan LV menggunakan material kanvas yang kalis air dan sejenis bahan PVC untuk menjadikan ia tahan api. 7.Sebelum dijual, setiap beg tangan LV menjalani ujian lasak dengan menggunakan objek seberat 3.5 kg, dijatuhkan dari ketinggian 0.5 meter selama empat hari berturut. Memiliki sekurang-kurangnya satu tas tangan Louis Vuitton, atau LV dalam panggilan singkatnya sememangnya menjadi impian setiap wanita. French luxurious model Louis Vuitton has thrown its title into the sustainable footwear market with its new Charlie sneakers. Louis Vuitton dianggap sebagai simbol status bagi si pemakainya. He in the end based Louis Vuitton withinside the delinquent 1850’s and shortly have grow to be global renown.

By admin